Select Page

Прашања и одговори на прашања по нацрт на планот за намена на радиофреквенциски опсези во Република Македонија објавен за јавна распрева на 17.05.2013 година

Прашања и одговори на прашања по нацрт-планот за намена на радиофреквенциски опсези во РM Поврзани тагови: нацрт план, одговори, план за намена, прашања, радиофреквенциски опсези, Република...